Omeyer i Accambray pojačali PSG

Omeyer i Accambray pojačali PSG

E. Škorić

Rukometni klub PSG objavio je kako je doveo dvojicu francuskih reprezentativaca - Thierryja Omeyera i Williama Accambraya.

PSG je putem zvanične stranice objavio kako je sklopio dogovor sa dvojicom reprezentativaca, koji će dres bogatog kluba obući sljedeće sezone.

"S velikim zadovoljstvom objavljujemo dolazak dvojice rukometnih velikana koju krasi elegancija, predanost i reputacija na svjetskoj razini. Dovođenjem Thierryja i Williama želimo pokazati navijačima da nam je želja da klub postane jedan od najboljih i najuspješnijih u Evropi u nadolazećim godinama", saopćili su iz Pariza.

Omeyer je potpisao ugovor do ljeta 2016. godine, a Accambray do ljeta 2017. godine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.