Optimizam u taboru Jedinstva pred duel u Bihaću

Odrađen trening u Mejdanu

Optimizam u taboru Jedinstva pred duel u Bihaću

J. Duvnjaković

Rukometašice Jedinstva odradile su večeras trening u tuzlanskom Mejdanu.

Popularne Labudice će utakmicom četvtog kola nastaviti svoje takmičenje u rukometnoj Premijer ligi Bosne i Hercegovine za žene, a ovoga puta će gostovati u Krajini kod ekipe Bihaća. 

Optimizma u taboru Labudica pred utakmicu protiv Bihaća ne manjka. Jedinstvo je pod blagim imperativom pobjede, ali rukometašice Jedinstva su svjesne težine utakmice i žele nakon utakmice upisati nove bodove na svoj saldo. 

Sticajem okolnosti, rukometašice Jedinstva su u prošlom kolu bile slobodne jer je utakmica zbog nedolaska Leotara u Tuzlu registrovana rezultatom 10:0. 

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

Utakmica između Bihaća i Jedinstva igra se u nedjelju, 16. oktobra sa početkom u 15 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi