ORK Kozara uskoro kreće sa pripremama

Druga liga Republike Srpske

ORK Kozara uskoro kreće sa pripremama

D. Vejo

Rukometaši Kozare iz Gradiške i pored teških uslova bilježe sjajne partije u Drugoj ligi Republike Srpske.

Nakon prvog dijela sezone, Gradiščanci zauzimaju drugu poziciju na tabeli sa 25 osvojenih bodova, dok je prva ekipa Teslića koja ima dva boda više.

Siniša Mileusnić i njegovi izabranici uskoro počinju sa pripremama za proljetni dio prvenstva. Iste su zakazane oko 20. januara, a promijena u igračkom kadru neće biti. Kostur tima ostat će isti.

Kao i sve do sada, pa tako i ove pripreme Gradiščanci će odraditi na betonu igrajući na obližnjim školskim terenima jer vlastite sale nemaju pa s toga igraju "domaće" utakmice u Kozarskoj Dubici.

Ambicija crveno-bijelih ostaje ista, a to je prvo mjesto u plasman u Prvu ligu Republike Srpske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi