Orlović: Krajina nije naivan protivnik

Orlović: Krajina nije naivan protivnik

M. Maksimović

Rukometaši Zrinskog odigrali su sinoć još jednu briljantnu utakmicu, ovog puta u Nevesinju gdje su porazili tim Hercegovine s ubjedljivih 11 pogodaka razlike (32:21) u sklopu 12. kola Premijer lige BiH.

U redovima Mostaraca najbolji je ovog puta bio Matej Sarajlić s devet pogodaka, dok su Orlović, Ivanović i Marić postigli po četiri.

“Mi jesmo kvalitetniji tim od Hercegovine, ali danas niko nikome neće pokloniti pobjedu za koju smo se sami morali izboriti“, prokomentarisao je Igor Orlović koji je i ovog puta bio jedan od najboljih igrača tima iz Mostara.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Zrinjski ima veliku priliku Novu godinu dočekati sa sedam uzastopnih pobjeda, s obzirom da je u narednom kolu domaćin Krajini u susretu u kojemu je veliki favorit.

“Krajina nije loša ekipa kakvom je mnogi smatraju. Pobijedili su Slogu u Kupu, što pokazuje da ipak posjeduju kvalitet. Njihov kvalitet će vjerujem pasti u vodu, ukoliko mi budemo pravi. Atmosfera u klubu je odlična i svi s nestrpljenjem čekaju narednu utakmicu. Poraz od Bosne nam je teško pao, ali konačno su došle lakše utakmice, pa se i moral podigao“, prokomentarisao je Orlović.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi