Osam golova Savića, dva Toromanovića u Francuskoj

Francusko prvenstvo

Osam golova Savića, dva Toromanovića u Francuskoj

E. Škorić

Bh. reprezentativac Kosta Savić postigao je osam pogodaka za Selestat.

Savićev Selestat je sa 25:24 poražen kod kuće od Ivryja, a Savić je sa osam golova bio najefikasniji igrač domaćeg tima.  Kod gostiju Benjamin Bataille je postigao pet pogodaka.

PSG je u derbiju 18. kola pobijedio Chambery sa 31:25 i stigao je do 17. pobjede.

Uwe Gensheimer je postigao 10 pogodaka u pobjedi PSG-a, a Mikkel Hansen pet golova. Na drugoj strani Fahrudin Melić je postigao šest golova, a Edin Bašić pet golova. Marko Panić dodao je dva gola.

Rukometaši Nantesa su u gostima kod Cessona bili bolji od domaće ekipe sa 33:27. Muhamed Toromanović dao je dva gola za Creteil u 27:27 remiju protiv Aixa.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi