Otkazana završnica Kupa BiH za rukometašice u Prijedoru

Zbog vremenskih neprilika

Otkazana završnica Kupa BiH za rukometašice u Prijedoru

E. Škorić

Završnica Kupa BiH za rukometašice koja je trebala biti odigrana sutra i u nedjelju u Prijedoru, otkazana je zbog vremenskih neprilika.

U polufinalu Kupa za rukometašice igraju Borac,  Goražde, Grude i Mira. Ovog vikenda se trebao igrati završni turnir u Prijedoru.

"Večeras sam donio odluku da se otkaže završni turnir Kupa za rukometašice. Situacija u čitavoj državi je alarmantna, te sam odlučio da se Kup odgodi. Možda će biti i onih kojima se ova odluka neće dopasti, no zaista nisam imao izbora jer je nedopustivo da mlade rukometašice putuju u Prijedor po ovakvim uslovima", izjavio je generalni sekretar RSBiH Smajo Karačić za SportSpor.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.