Smajo Karačić, generalni sekretar RSBiH

"Ova utakmica obilježava živote našim igračima, podržite ih"

Generalni sekretar Rukometnog Saveza Bosne i Hercegovine Smajo Karačić istakao je na današnjoj press konferenciji da je ovo utakmica koja je više od historijske za naš tim.

"Zahvaljujem se kompaniji Konzum koja je prepoznala da je rukometna reprezentacija brend koji su odlučili da podrže. Državna reprezentacija je najveći brend u ovoj državi i to je stvar kojom se ponosimo. Mi kao nacionalni državni Savez pokušavamo da osiguramo sredstva da bi naši momci imali sve potrebne uslove na nivou evropskih reprezentacija, i u skladu s tim kompanija Konzum je to prepoznala i odlučila da bude ponosni sponzor naše reprezentacije koja će učiniti sve da se plasira na jedno novo veliko takmičenje. Želimo ostvariti kontinuitet odlazaka na velika takmičenja", rekao je Smajo Karačić, i dodao:

"Još jednom se puno zahvaljujem kompaniji Konzum koji su prepoznali da smo mi ti koje treba finansirati. Danas je jako teško pronaći nekoga ko je spreman da ulaže u sport i  zahvaljujem im se u ime igrača, stručnog štaba i svih ostalih".

"Još jednom ću zamoliti medije. Ovo je historijska utakmica koja obilježava živote ovih igrača. Zato, molim vas, podržite ove momke i stručni štab. Oni će poduzeti sve da obraduju Bosance i Hercegovce. Mi smo na pragu jednog strašnog uspjeha i treba nam i vaša pomoć", uputio je apel medijima generalni sekretar Rukometnog Saveza BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.