Ovčina pred nastavak kvalifikacija

Ovčina: Meč protiv Slovačke bit će veoma težak

Rukometna reprezentacija odradila je danas prvi trening u Mostaru gdje se spremaju za posljednje mečeve kvalifikacija. 

Naši rukometaši će se sljedećih nekoliko dana igrati prijateljski meč protiv Crne Gore, dvomeč protiv Kosova u kvalifikacijama te susret protiv Slovačke. 

Lijevi bek našeg tima Alen Ovčina pribojava se meča protiv Slovačke. 

"Mislim da smo svi spremni za ove utakmice i nadam se da su svi odmorni. Također, nadam se da ćemo završiti kvalifikacije za pobjedama i da ćemo se plasirati u baraž. Iskreno, za mene je Kosovo nepoznanica, ali nadam se pobjedi. Mislim da će protiv Slovačke biti veoma teško, ali mi ćemo dati sve od sebe da ostvarimo pozitivan rezultat i u tom meču", rekao je Alen Ovčina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi