Palmarsson: Dolaskom u Barcelonu sam ostvario san

Napustio Veszprem

Palmarsson: Dolaskom u Barcelonu sam ostvario san

Islanski rukometaš Aron Palmarsson (27) izjavio je da je ostvario svoj san prelaskom u Barcelonu. 

Palmarsson je uoči nove sezone dospio u probleme kada je ignorisao poziv na pripreme i tako presudio sebi u Veszpremu, a na ledu je bio sve dok čelnici Barcelone nisu popustili i platili milion eura odštete Mađarima. 

Ne treba napominjati koliko će Palmarsson značiti Barceloni, no ono što navijače brine u ovom trenutku je njegova forma. 

"Ne brinite, u dobroj sam formi. Napravit ću sve što mogu da se što prije prilagodim Barceloninom stilu igre", kazao je, između ostalog, Palmarsson na predstavljaju u katalonskom klubu, uz dodatak:

Potražite više informacija na temu ACB liga:

"Od svoje 15. godine sanjam da zaigram za Barcelonu, ovo je ispunjenje sna." 

Islanđanin je potpisao sa Barcelonom četverogodišnji ugovor i zadužio je dres sa brojem 34.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi