Panić: Borit ćemo se do kraja

BiH protiv Švedske u baražu

Panić: Borit ćemo se do kraja

E. Škorić

Marko Panić, bh. reprezentativac, ne gubi nadu pred dvomeč s baražom protiv Švedske. Želja je da opet zaigramo na Svjetskom prvenstvu.

Svi igrači svjesni su o kakvoj reprezentaciji se radi, dovoljno je reći da je u pitanju Skandinavija, no svi vjeruju u čuda. Panić također očekuje veliku borbu, te ne isključuje mogućnost da na kraju slavimo.

"Švedska? Auu, težak protivnik", prva je reakcija Panića nakon što smo zatražili komentar.

"Mogu reći da je to reprezentacija koja igra na visokom nivou, kao što su ti pokazali na Evropskom prvenstvu. Bit će sigurno teško, ali ako je pao jedan Island, pa što onda ne bi i Švedska?".

Ipak, Panić smatra da je podrška veoma važna u ovom dvomeču i da bi to moglo da bude ključno.

"Koliko znam, igrat ćemo u Tuzli, tako da uz fantastičnu publiku sve postaje moguće. Sigurno je da ćemo svi dati sve od sebe da odemo na još jedan Mundijal".

Svakako da je jako važno da se selektoru Draganu Markoviću odazovu svi igrači i da svi dođu zdravi pred utakmice.

"Nadam se naravno da ćemo baraž dočekati svi zdravi. Mogu obećati veliku borbu i požrtvovanost. Svi imamo želju da obradujemo naciju. Uradićemo sve za uspjeh, pa pa ćemo vidjet šta će biti od svega", dodao je Panić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije