Panić: Uz pomoć podrške dobiti Austriju

E. Škorić

Sutra će bh. reprezentacija ugostiti Austriju u Skenderiji u drugom meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

"U Španiji smo igrali super odbranu, ali problem je u napadu. Imali smo tu rupu od petnaesta minuta, kada su Španiji napravili seriju. Španci nisu zaslužili tih šest golova razlike u prvom dijelu", kazao je Panić, dodavši:

"Austrija nam je glavni konkurent za drugo mjesto u grupi. Iznenađujući je taj poraz od Finske, ali mi moramo da se skoncentrišemo na našu igru. Moramo uz pomoć publike ostvariti ta dva boda".

"Austrijanci imaju pritisak jer moraju ostvariti pobjedu, ali i prije smo igrali s njima i znamo tu ekipu. Mislim da smo trenutno kvalitetnija ekipa i sigurno da je ovo nama bitna utakmica".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti