“Pavijani” love treću pobjedu

Razigrali se Banovićani

“Pavijani” love treću pobjedu

Rukometaši Banovića, članovi Prve lige F BiH grupa sjever, u subotu na svom parketu imaju priliku da ubilježe treću pobjedu. Naime, tim koga od zime vodi iskusni Ahmet Šehanović u minula dva kola ostvario je pobjede nad ORK Tuzlom i u gostima nas Bosnom TS iz Tešnja, dok u subotu igraju sa Krajinom iz Cazina.

Banovići su tradicionalna rukometna sredina, a taj klub je nedavno obilježio 60 godina uspješnog postojanja i rada.

 

Ekipa koju predvodi Ahmet Šehanović je odbacila stare navike, a evidentan je napredak na tehničko - taktičkom planu. Iako ne žele govoriti o pobjedničkoj seriji u Banovićima planiraju da nakon Krajine ostvare pobjede i u naredne dvije utakmice. Podsjetimo, Banovićanima je malo nedostajalo da skinu “skalp” vodećem Maglaju, a u proljetnom dijelu sezone u Banoviće dolazi i tuzlanska Sloboda Solana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.