Pipe: Nema opuštanja, trening sutra u 18:00

Eh, taj profesionalizam

Pipe: Nema opuštanja, trening sutra u 18:00

A. Beganović

Rukometaši Bosna BH Gasa večeras su u Skenderiji savladali Constanzu i tako su došli na korak do plasmana u osminu finala. Nakon susreta trener Studenata, Irfan Smajlagić, poručio je da euforuju treba stišati.

"Utakmica je bila i više nego zanimljiva. Obje momčadi imale su svoje periode igre, a na kraju smo se mi zasluženo radovali. Naglašavao sam mnogo puta pa ću i sada, ne treba nakon pobjede biti previše euforičan, kao što ni nakon poraza ne treba previše tugovati. Sve je to samo sport, a pobjede i porazi su nbjegov sastavni dio", rekao je Smajlagić i dodao:

"Ova ekipa još uvijek sazrijeva. To su većinom mladi momci i uz mnogo rada mogu još dosta toga napraviti. Imali smo jednu krizu u prvom poluvremenu, ali kao što je nas Contanza u tom periodu dobila šest razlike, tako smo i mi uzvratili. Nema opuštranja, sutra smo na treningu u 18 sati."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.