Plemići otputovali na pripreme

Rukometaši Zrinjskog se pripremaju za novu sezonu

Plemići otputovali na pripreme

M. Maksimović

Rukometaši Zrinjskog otputovali su jučer na desetodnevne pripreme koje će iskoristiti za povratak takmičarske forme, na obližnje Blidinje. 

Jedan od dva dnevna treninga vodit će profesor Ivan Šprlje koji će ocijeniti nivo fizičke spremnosti tima. Inače, profesor Šprlje je priznati stručnjak u području kineziologije, koji je u prošlosti radio sa brojnim rukometnim znalcima.

Ovo je odlična prilika za vraćanje igrača u formu, a u tome će im sigurno pomoći i odličan smještaj u Hotelu Hajdučke Vrleti, u kojem će se igrači Zrinjskog osjećati kao kod kuće. U planu je i prijateljska utakmica sa Izviđačem iz Ljubuskog koja je dogovorena za subotu.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Stručni štab na čelu sa trenerom Draženom Medićem nada se i vjeruje kako će ove pripreme u velikoj mjeri pomoći u podizanju igrača na nivo forme koja je ulaskom u pripreme zacrtana, a cilj u narednoj sezoni je naravno sami vrh prvenstvene tabele.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti