Plemići u borbu za ostanak sa pojačanim kadrom

Rukometaši Zrinjskog vrijedno treniraju

Plemići u borbu za ostanak sa pojačanim kadrom

A. Beganović

Rukometaši Zrinjskog, koji su prvi dio sezone okončali na 14. mjestu, žestoko se pripremaju za nastavak sezone u kojem ih očekuje grćevita borba za ostanak u eliti bosanskohercegovačkog rukometa.

Prvi dio sezone Plemići su okončali na 14. mjestu sa 13 osvojenih bodova, što je za tri manje od jedanaestoplasirane Krajine, koja je trenutna prva ekipa iznad opasne zone.

Plemiće će u drugom dijelu s klupe predvoditi Zdravko Medić, koji je svojevremeno s dosta uspjeha predvodio mostarsku ekipu, koja je osvježena i s nekoliko novih igrača.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Redove Zrinjskog pojačali su Momčilo Mandić koji je stigao iz Hercegovca, zatim Ante Pavlak iz Izviđača, te Josip Nakić iz Žepča. Pored ove trojice igrača na teren će se vratiti i iskusni Ivica Buntić, iz Metkovića se u Zrinjski vratio Damir Džeba, dok se nakon duže pauze na teren vraća i Andrej Bošnjak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi