Plemići u Goraždu nadigrali Dječake s Drine

Plemići u Goraždu nadigrali Dječake s Drine

A. Beganović

U okviru 10. kola Premijer lige rukometaši Zrinjskog su u Goraždu bili bolji od domaće momčadi (33:27), koja je u prošlom kolu iznenađujuće "otkinula" bod Bosni.

Nakon remija sa super jakom Bosnom, ljubitelji rukometa u Goraždu očekivali su siguran trijumf protiv mostarskih Plemića, no po ko zna koji put u ovoj sezoni ostali su razočarani.

Zrinjski je većim dijelom susreta konkrolisao rezultat i igru i na kraju je sasvim zasluženo slavio rezultatom 33:27.

Najefikasniji u redovima Zrinjskog bili su Nedeljko Dominiković sa 12, te Mirko Herceg sa devet golova, dok su kod Goražda najučinkovitiji bili Haris Jamak, Dinko Dedović, te Damir Delić sa po četiri postignuta gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti