Pobjeda Creteila, po tri gola Malinovića i Toromanovića

Dobar nastup bh. rukometaša

Pobjeda Creteila, po tri gola Malinovića i Toromanovića

Dž. Mrakić

Creteil naših Toromanovića i Malinovića u okviru 6. kola LNH lige slavio je treću pobjedu u sezoni, a ponovo su dobru partiju pružili naši internacionalci.

Iako je najbolji strijelac susreta između Creteila i Tremblaya sa sedam postignutih golova bio Putics Barna iz redova gostiju, on nije mogao pomoći svojoj ekipi da se kući vrati s pozitivnim rezultatom.

Creteil je slavio pobjedu od 30:24, a naš reprezentativac Dejan Malinović ponovo je bio trostruki strijelac. Također, tri gola postigao je i drugi naš internacionalac u redovima ove ekipe, Muhamed Toromanović, koji je bio stopostotan iz igre.

Ovo je za Creteil bila treća pobjeda u šest susreta i trenutno se nalazi na 5. mjestu LNH lige sa osam bodova na svom kontu. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti