Počele pripreme Čelika: Cilj je naslov prvaka

Radno u Zenici

Počele pripreme Čelika: Cilj je naslov prvaka

Pozdravnom riječju predsjednika Rukometnog kluba Čelik Paneta Škrbića i prozivkom čak 32 igrača ovog premiierligaša, te popodnevnim teningom u Gradskoj areni Zenica započele su pripreme za novu prvestvenu sezonu. 

„Naši ciljevi su poznati, ja ću ih ovdje samo ponoviti - mi želimo, hoćemo i možemo osvojiti prvo mjesto u Premijer igi BiH! Mi želimo 65. godišnjicu Kluba u 2015. godini obilježiti izlaskom kluba u Evropu, prvi put u svojoj historiji,“ rekao je na početku sastanka sa rukometašima predsjednik kluba Pane Škrbić.

„Četiri godine mi se nalazimo u samom vrhu bh. rukometa. Prije toga bili smo rukometni anonimusi, jaki ali u nižem rangu takmičenja. Podsjetit ću Vas da smo prije četiri godine, kada smo bili prvaci Federalne rukometne lige iste godine bili jesenji prvaci u Premijer ligi. I od tada traje naš stalni uspon i kontinuitet,“ dodao je Škrbić

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.