Počelo okupljanje rukometne reprezentacije BiH

Startala akcija Katar

Počelo okupljanje rukometne reprezentacije BiH

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine okupila se u mostarskom hotelu Bristol u 12 sati, i tako počela zvanično pripreme za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2015. godine.

Selektoru našeg najboljeg rukometnog tima Draganu Markoviću danas će na raspolaganje staviti svi reprezentativci.

Sami početak priprema bh. rukometaši obaviti će u Mostaru za koji je procijenjeno da će im pružiti najbolje uslove u sklopu priprema za smotru najboljih svjetskih rukometnih selekcija.

Plasman na rukometni Mundijal najveći je uspjeh naše rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a izboren je u baražu protiv superjake selekcije Islanda. 

Na prvenstvu koje počinje 15. januara najbolji bh. rukometaši će igrati u grupi B sa reprezentacijama Hrvatske, Makedonije, Austrija, Iran i Tunis.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.