Počinje Liga Kantona Sarajevo za mlađe kategorije

Počinje Liga Kantona Sarajevo za mlađe kategorije

A. Beganović

Ove nedjelje utakmicama 1. kola počinje Liga Kantona Sarajevo za mlađe kategorije.

Organizator je Rukometni Savez Kantona Sarajevo i učesće u ovoj Ligi su potvrdile sve ekipe sa područja Kantona Sarajevo, te ekipa Slavije iz Istočnog Sarajeva i RK Radnički Goražde.

"Takmičarske selekcije su 1996., 1998. i 2000. godišta. Osim dječaka bit ce organizovana i Liga za djevojčice. Cilj nam je da u Kantonu Sarajevo omasovimo rukomet i da Kanton Sarajevo i mladi igrači i igračlice sa ovog područja budu baza za mlađe reprezentativne selekcije. Sve informacije o Ligi Kantona Sarajevo možete dobiti putem zvaničnog Facebook profila Rukometni Savez Kantona Sarajevo ili na stranici www.ruksavezks.wix.com. Svim ekipama učesnicama želimo sreću u nastupima u Ligi sa željom da pobijedi prije svega rukomet", rekao je Anis Duraković, Komesar Takmičenja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.