Pogledajte spot pjesme podrške rukometnoj reprezentaciji

Pogledajte spot pjesme podrške rukometnoj reprezentaciji

A. Beganović

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine po prvi put u svojoj historiji će učestvovati na Svjetskom prvenstvu, a nekoiliko dana pred početak smotre najboljih svjetskih selekcija naš nacionalni tim je i službeno dobio svoju himnu.

Naša rukometna reprezentacija će Svjetsko prvenstvo otvoriti susretom sa Iranom, a očekuje se da će izabranici Dragana Markovića imati i veliku podršku s tribina.

U zagijavanju navijačke atmosfere sigurno će svoju ulogu imati i himna našeg nacionalnog tima, koju je producirao RSG radio. Autor teksta je Almir Kurt-Kugla, kreativni direktor RSG media group, a za video produkciju je zaslužna producentska kuća ReFresh. 

Rukometni savez BiH je pjesmu „Rukom“ prihvatio kao oficijelnu pjesmu naše rukometne reprezentacije na ovom Prvenstvu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.