Pojačan stručni štab bh. reprezentacije

Pred Svjetsko prvenstvo u Kataru

Pojačan stručni štab bh. reprezentacije

M. Šljivak

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine za deset dana u Mostaru počinje pripreme pred nastup na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Selektor reprezentacije Dragan Marković odlučio je dodatno pojačati stručni štab naše selekcije pred prvi, povijesni nastup naše selekcije na Svjetskom prvenstvu.

Tako će se stručnom štabu priključiti trener golmana i legendarni reprezentativac Damir Cipurković, dok će se za kondiciju naših reprezentativaca brinuti Borko Petrović

Naša selekcija će pripreme za Svjetsko prvenstvo početi 22. decembra u Mostaru, a prvenstvo će se igrati u Kataru od 15. januara do 1. februara 2015. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.