Poraz. bh. kadetkinja za kraj kvalifikacija

Poraz. bh. kadetkinja za kraj kvalifikacija

O. Lekić

Ženska kadetska rukometna reprezentacija i u 3. kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo pretprjela je poraz. Danas su od bh. kadetkinja bile bolje vršnjakinje iz Grčke (24:18).

Mlade bh. rukometašice neslavno su završile kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Nakon očekivanih poraza od Slovačke i Norveške, stigao je i neočekivani od Grčke.

Grkinje su tokom cijelog susreta imale rezultatsku prednost, a na odmor su otišle sa zalihom od jednog gola (11:10).

Međutim, početkom drugog dijela prave seriju od 4:0 i već tada rješavaju pitanje pobjednika. Nakon toga naše mlade rukometašice nisu uspjele ozbiljnije zaprijetiti vršnjakinjama iz Grčke, koje su na kraju zasluženo slavile.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije