Rukometaši u srijedu protiv Španije

Prce: Čeka nas težak meč sa Španijom, ali se nećemo predati

E. Čaušević, foto: A. Berbić

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine u srijedu igra meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Španije.

Naša selekcija sutra putuje u Valladolid gdje će biti odigran susret prvog kola kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo. Danas je održana press konferencija naše ekipe na kojoj je Nikola Prce kazao da naš tim očekuju dvije teške utakmice, prvo protiv Španije, pa onda meč s Austrijom.

"Manje više sve je rečeno. Imamo dvije teške utakmice. U prvom meču nismo favoriti, ali to ne znači da idemo u Španiju da se predamo. Probleme nam stvaraju kasniji dolasci igrača, ali danas ćemo biti kompletni i možemo odraditi dva treninga pred meč sa Španijom. Ja se nadam da možemo odigrati dobro", rekao je Prce, te dodao:

"Što se tiče Austrije to je možda i najvažniji meč u ovom ciklusu. Ako dobijemo taj meč puno ćemo napraviti. Ukoliko izgubimo neće biti ništa gotovo, ali dobijemo taj meč možemo puno riješiti".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi