Prce i Savić idu kod Markovića u Azoty-Pulawy

Prce i Savić idu kod Markovića u Azoty-Pulawy

E. Škorić

Selektor rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Dragan Marković vodi dvojicu bh. igrača u svoj novi klub.

Marković je početkom prošlog mjeseca najavio kako je novi trener poljskog Azoty-Pulawyja i to prije važnog dvomeča baraža za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2015. godine protiv Islanda. 

Podsjetimo, naš tim je minimalno slavio u Sarajevu, a zatim remizirao na Islandu za povijesni plasman na SP.

Sjajne partije u tim susretima pružio je iskusni Nikola Prce i on će s Markovićem raditi i u Azotyju. Poljski klub čiji je trener Marković angažovao je i drugog bh. reprezentativca, Kostu Savića.

Očito je da Marković vjeruje ovim igračima jer dugo vremena surađuju u reprezentaciji, a njegov potez trebali bi slijediti i drugi bosanskohercegovački stručnjaci koji rade u inostranstvu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.