Prce i Savić sa Azotyjem u polufinalu play-offa

Sjajne igre bh. reprezentativaca

Prce i Savić sa Azotyjem u polufinalu play-offa

A. Beganović

Rukometaši Azotyja, čije boje brane i naši reprezentativci Nikola Prce i Kosta Savić, igrat će u polufinalu play-offa poljskog prvenstva.

Iako su sezonu otvorili jako loše, rukometaši Azotyja su plasiravši se u polufinale play-offa ostvarili sve zacrtane ciljeve čelnika ovog kluba.

U četvrtfinalu play-offa ekipa naših reprezentativaca je u dva susreta nadigrala Zabrze. U prvom susretu Prce i društvo su slavili 33:30, da bi jučer pred svojim navijačima pobjedom 38:32 potvrdili plasman u polufinale.

Prce i Savić pružili su sjajnu partiju. Prvi je postigao sedam, a drugi pet pogodaka i uz Krajewskog i Sobola, koji su postigli po devet, bili su najefikasniji u svojoj ekipi.

U polufinalu play-offa Azoty će igrati protiv Wisle Plock.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.