Prce: Možda bi najbolje bilo da smo u grupi A

Prce: Možda bi najbolje bilo da smo u grupi A

A. Beganović

Jedan od najzaslužnijih rukometaša za plasman našeg nacionalnog tima na Svjetsko prvenstvo, Nikola Prce, koji je za čitaoce našeg portala komentarisao žrijeb Svjetskog prvenstva.

"Teško je bilo šta reći, mislim da sve u svemu nije loše, mada na prvi pogled, grupa A bi nam više odgovarala. Hrvatska je apsolutni favorit, u grupi su uvijek nezgodni Tunis, Makedonija i Austrija", istakao je Prce za SportSport.ba.

"Najvažnije je da smo konačno probili led i da se nalazimo u društvu najboljih selekcija. Međutim, nećemo u Katar ići tek tako, odnosno idemo pokušati napraviti što bolji rezultat. Moramo se dobro spremiti i dati sve od sebe", dodao je Prce.

Podsjetimo, Bosna i Hercegovina će na Svjetskom prvenstvu igrati u grupi B zajedno sa Iranom, Tunisom, Austrijom, Makedonijom i Hrvatskom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.