Prce postigao pet golova u pobjedi Azotyja

Bh. reprezentativac u dobroj formi

Prce postigao pet golova u pobjedi Azotyja

A. Beganović

U okviru 5. kola poljskog rukometnog prvenstva Azoty, čije boje brani naš reprezentativac Nikola Prce, slavio je na gostovanju kod Zaglebija (28:27).

Rukometaši Azotyja nastavili su sa dobrim igrama u ovoj sezoni. U 5. kolu su stigli do četvrte pobjede i trenutno se nalaze na 3. mjestu sa osam osvojenih bodova.

Duel Zaglebija i Azotyja je bio neizvjestan, tokom svih 60 minuta niti jedna ekipa nije uspjela steći ozbiljniju prednost, a da je konačan rezultat bio drugačiji uošte ne bi bilo nezasluženo.

Najefikasniji kod Zaglebija je bio Krieger sa sedam pogodaka, dok su Sobol sa šest, te Prce i Krajewski sa po pet pogodaka bili najefikasniji kod Azotyja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.