Pred utakmicu sa Danskom

Prce: Vjerujemo u sebe, svašta je moguće

Nikola Prce slovi za najiskusnijeg rukometnog reprezentativca BiH. Iza sebe ima mnoštvo jakih i sudbonosnih utakmica, ali ne i utakmicu sa svjetskim i evropskim doprvacima.

O očekivanjima pred duel sa Vikinzima sa Prceom smo razgovarali u hotelu Senad od Bosne. 

„Davati nekakve izjave kako ćemo pobjediti Dance smatram da bi bilo preambiciozno. Međutim mi igramo dobro u posljednje vrijeme, a rekli su nam kako više karata za utakmicu nema. Mi vjerujemo u sebe, a u takvoj atmosferi svašta je moguće“, kaže Prce. 

Nakon prve utakmice u kvalifikacionom ciklusu sa Evropsko prvenstvo može se reći kako smo u Bjelorusiji izgubili bod. 

„Nakon remija bilo je kao da smo izgubili. Međutim da nam je neko ponudio bod prije susreta mi bi ga objeručke prihvatili. U razgovoru sa ljudima iz Saveza rečeno nam je kako su i oni zadovoljni. Moram reći kako smo igrali dobru odbranu, ali smo u napadu bili tromi. Ipak, nakon svega moramo i jesmo zadovoljni“, kaže Prce.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.