Premijer liga BiH počinje narednog vikenda

Odlukom Upravnog odbora Rukometnog saveza BiH

Premijer liga BiH počinje narednog vikenda

D. Vejo

Početak proljetnog dijela rukometne Premijer lige BiH neće krenuti ovog vikenda kako je prema planu i programu bilo predviđeno, već narednog.

Ova odluka, donešena je na sjednici Upravnog odbora Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine. S toga, u narednih sedam dana u Banjaluci će biti obavljeno registrovanje igrača.

Pomenuti period, mnogi klubovi će iskoristiti kako bi svoju kako fizičku tako i psihičku spremu doveli do savršenstva, pa će doći do novih odmjeravanja snaga.

Banjalučki Borac, za predstojeće test protivnike u planu ima dobojsku Slogu te ekipu Dervente iz istoimenog grada. 

Jedini novitet kada je u pitanju liga, jeste da u istoj više neće biti ekipe Hercegovine iz Nevesinja koja je istupila iz prvenstva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi