Preminuo Husein Krajnović

In memoriam

Preminuo Husein Krajnović

Husein Krajnović (68), dugogodišnji sportski radnik, poslije duge i teške bolesti preminuo je 17. augusta 2014. godine. 

Dženaza će biti obavljena 19. augusta u 16.15 ispred Džindićke džamije u Tuzli. Krajnović je svojevremeno bio rukometni sudija, a niz godina je obnašao funkciju sekretara ŽRK Jedinstvo u vrijeme kada su tuzlanske Labudice osvojile pet titula prvaka BiH.

Krajnović je jedno vrijeme izvještavao sa rukometnih terena za sarajevske Večernje novine, a nakon sudačke karijere bio je i delegat.

Nažalost, posljednjih godina je teško obolio, a 17. augusta je izgubio posljednju životnu bitku. Na fotosu je Husein Krajnović u gornjem redu prvi s lijeva – s brkovima

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.