Priče nisu istinite, a Katarani ne znaju kolike su premije
Foto: epa.eu

Rukometaši Katara na Media day-u

Priče nisu istinite, a Katarani ne znaju kolike su premije

Pred duel četvrtfinala Svjetskog prvenstva u rukometu između domaćina Katara i reprezentacije Njemačke pojavila se informacija da će rukometni reprezentativci azijske zemlje biti bogato nagrađeni ukoliko se plasiraju u polufinale rukometnog Mundijala.

Na opšte iznenađenje svih ljubitelja rukometa Katar je u srijedu navečer savladao Njemačku, a u današnjem druženju sa učesnicima polufinala provjerili smo informaciju koju je prenio i naš portal.

Naime, tokom Media day-a za vrijeme kojeg su predstavnici medija imali na raspolaganju 30 minuta za sve učesnike polufinalnih mečeva, rukometni reprezentativci Katara demantovali su da će nagrade biti tako velike (milion dolara u kešu, stan u Dohi, sportsko državljanstvo Katara i automobil Maserati), rekavši da ni sami ne znaju koliki će ustvari iznos premija biti.

Reprezentacija Katara će se za plasman u finale boriti sa selekcijom Poljske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.