Prijave u tijeku!

BET Live cup Međugorje 2011

Prijave u tijeku!

Sponzorski tekst

6. međunarodni rukometni turnir BET Live cup Međugorje 2011 održat će se od 23. do 27. 08. 2011. u Međugorju i Čitluku (BiH).

BET Live cup Međugorje 2011 i ove je godine uvršten u kalendar natjecanja EHF-a (Europske rukometne federacije), interes za sudjelovanje na turniru je velik, tako da ove godine očekujemo rekordan broj ekipa iz više država.

Organizator je i za ovogodišnji Turnir pripremio niz iznenađenja kako bi se svi sudionici i posjetitelji zabavili i ugodno osjećali u Međugorju, pa je tako već završena Brošura-pozivnica turnira sa svim relevantnim informacijama.

Kroz Brošuru želimo pojasniti svima onima koji još nisu iskusili sudjelovanje na BET Live cup Međugorje što on ustvari nudi. A ovaj Turnir nudi zaista mnogo!

Tisuće rukometašica i rukometaša do sada je sudjelovalo na BET Live cup Međugorje, stoga vas pozivamo da u svojim kalendarima rezervirate i planirate vrijeme od 23. do 27. 08. 2011. provesti u Međugorju.
Krajnji rok za prijavu ekipa je 1. kolovoza (augusta).

Prijaviti se možete na e-mail: [email protected] , fax: + 385 36 651 250, putem web stranice: www.hrk-medjugorje.com  ili poštom: UDRUGA „STANKO SIVRIĆ“ MEĐUGORJE, Krstine bb, 88260 Čitluk PP 75, BiH.

Informacije o turniru možete pronaći na službenoj web stranici www.hrk-medjugorje.com  ili direktnim kontaktom na e-mail: [email protected] i mobitel: + 387 63 286 826.

Na vrijeme prijavite svoje ekipe i dobro se pripremite jer BET Live cup Međugorje 2011 nudi VIŠE OD RUKOMETA.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti