Prijavite ekipu za turnir u Međugoriju

Prijavite ekipu za turnir u Međugoriju

Sponzorski tekst

I ove godine, u avgustu, HRK Međugorje organizuje sada 4. po redu međunarodni rukometni turnir za mlađe uzraste "Stanko Sivrić", najveći rukometni turnir ove vrste u Bosni i Hercegovini.

Svake godine u avgustu mjesecu veliki broj rukometaša okuplja se u Međugorju. Iz godine u godine broj sudionika se povećava, a od 2009. godine na Turnir se uključuju i ženske ekipe, dok je medijsko pokroviteljstvo preuzeo naš portal, SportSport.ba.

Prijavite svoju ekipu na Turnir

Prijave za Turnir već su u toku, a više informacija o turniru, te načinima prijave i plaćanja potražite ovdje.

Međugorje je malo mjesto sa oko 5 000 stanovnika, ali i jedno od najvećih turističkih odredišta u svijetu sa posjetom od preko 2 milijuna turista godišnje.

Ovaj rukometni turnir je osnovan 2006. godine u znak sjećanja na preminulog bivšeg predsjednika HRK Međugorje Stanka Sivrića sa željom da kroz godine postane jedan od najvećih ove vrste u regiji.

"Moramo naglasiti da je ovaj Turnir prilika i vašim obiteljima, prijateljima i ostalim dobronamjernim ljudima da po iznimno povoljnim uvjetima posjete Međugorje i uvjere se zašto je 30 milijuna turista iz cijelog svijeta do sada posjetilo ovo mjesto. Na kraju moramo da se zahvalimo dosadašnjim sudionicima Turnira,  te Vas sve zajedno pozivamo da popunite prijavu za MEĐUGORJE 2009 i budete naši dragi gosti.", kažu u HRK Međugorje.

medjugorje

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.