Selektor našeg nacionalnog tima pred duel sa Hrvatskom

"Prije prekršaja Toromanovića bilo je 10 spornih momenata"

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine sinoć je poražena od Tunisa u četvrtom kolu Svjetskog prvenstva u Kataru rezultatom 27:24. 

Naš najbolji nacionalni tim sutra će igrati u posljednjem kolu protiv reprezentacije Hrvatske. Marković je najavio kako naši momci idu na pobjedu i protiv Hrvata.

"Pogledali smo utakmicu dva puta, doduše ranom zorom. Sigurno da nam nije lako palo, vidjeli smo se u drugom krugu, a od njega smo bili daleko pet minuta. Nažalost nismo uspjeli. Ostaje nam sutra utakmica sa Hrvatskom. Jedna od najboljih reprezentacija na prvenstvu," kaže Marković i dodaje: 

"Ima deset spornih momenata prije onog duela sa Toromanovićem, a koji su bili u prvom poluvremenu. Oni su možda bili tragičniji, ali nije bio kraj utakmice, pa se nije osjetilo. Mi ćemo reći i da smo promašili dvije kontre. Šta bi bilo da smo to zabili, šta bi onda uradili da nas pokradu," pita se selektor Marković. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.