Prijedor poražen od Krajine

Prijateljski meč

Prijedor poražen od Krajine

D. Vejo

Rukometaši Prijedora poraženi su u prijateljskom susretu od ekipe Krajine iz Cazina rezultatom 31:37 (14:17)

Od samog starta meča, tim koji sa klupe predvodi Dragomir Šaponja igrao je ispod očekivanja te jurio rezultatsku prednost protivnika. To su iskoristili gosti iz Cazina koji nakon prvih 30 minuta imaju prednost od tri gola razlike (14:17).

U nastavku, viđena je nešto bolja igra Prijedorčana. Zaostatak su nakon nepunih pet minuta igre smanjili na minus dva (17:19), ali to je bio jedini momenat kada su domaćini bili blizu poravnanja rezultata. Nakon toga, kreće ofanziva rukometaša Krajine, koji meč polako privode kraju i ostvaruju trijumf.

Kada je u pitanju efikasnost kod domaćina se istakao Radaković sa osam postignutih golova, dok je to kod Krajine bio Savić sa 10.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi