Proračun RK Borac za narednu sezonu 700.000 KM

Održan Upravni odbor

Proračun RK Borac za narednu sezonu 700.000 KM

A. Beganović

U Banjoj Luci je održana sjednica Upravnog odbora Rukometnog kluba Borac.

Na sjednici je usvojen i proračun za narednu sezonu, a on će iznositi 700.000 KM.  Upravni odbor RK Borac kao glavni cilj u predstojećoj sezoni naveo je osvajanje dvostruke krune.

"Proračun je usvojen. Iznosi 700.000 KM, oko 400.000 ide na razne troškove, 200.000 otpada na poreze koje moramo uplatiti državi, a imamo i obaveza na osnovu ranijih dugovanja. Bilo bi nam mnogo lakše da nema obaveza koje smo naslijedili, no to su jednostavno sredstva koja moramo vratiti", istakao je nakon sjednice član Upravnog odbora RK Borac, Marinko Umićević.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Umićević je dodao i da je cilj vratiti djecu iz Banja Luke u Borac, te izgraditi dvoranu kako bi se uštedila ogromna novčana sredstva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti