Prvi memorijalni turnir "Zaim Kobilica" 20. i 21. augusta
Foto: RK Čelik

U čast preminulog rukometaša

Prvi memorijalni turnir "Zaim Kobilica" 20. i 21. augusta

S. Bošković

Organizacioni odbor RK Čelika je na današnjoj sjednici u Zenici odlučio da će se Prvi memorijalni rukometni turnir ,,Zaim Kobilica'' odigrati 20. i 21. avgusta u Dvorani Bilmište u Zenici.

Zaim Kobilica, u čiju se čast i igrao ovaj turnir, jedan je od najboljih rukometaša iz Zenice svih vremena, koji je igrao za RK Čelik, RK Iskru iz Bugojna i HC Prato Italija, a preminuo je prošle godine u Italiji. Igrao je za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, te reprezentaciju Italije.

Na prvom merijalnom turniru učestvuju ekipe RK Bosna (Sarajevo), RK Krivaja (Zavidovići), RK Konjuh (Živinice) i domaćin RK Čelik.

U oba dana utakmice se igraju u isto vrijeme: u 16.30 i 18.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi