PSG pronašao nasljednika Omeyera?
FOTO: EPA

Veliko pojačanje za Parižane

PSG pronašao nasljednika Omeyera?

S. Mlaćo

Rukometaši PSG-a osvojili su novu titulu u Francuskoj, te još jednom pokazali svoju superiornost, a mediji u toj zemlji već odavno špekulišu nasljednikom za golmana Parižana Thierry Omeyera. 

Prema pisanju Le Parisiena, to će biti 30-godišnji Vicent Gerard koji trenutno brani za Montpellier, a ugovor sa PSG-om bi trebao potpisati na ljeto 2019. godine.

Omeyeru ugovor sa Parižanima ističe u ljeto 2018. godine, te nije poznato ko će biti na golu ovog tima do dolaska Gerarda. 

Iskusni Omeyer je jedan od najboljih rukometnih golmana svih vremena, a u PSG je stigao upravo iz Montpelliera 2014. godine.

Za reprezentaciju Francuske upisao je 356 nastupa, dok je Gerard za za istomenu selekciju ubilježio 45 nastupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije