Predsjednik Upravnog odbora RK Sloga

Rađa: Nadam se da ćemo opravdati ukazano povjernje

Rukometni klub Sloga iz Doboja dobio je novog sponzora, kompaniju Carlsberg BH, koja će narednih godinu dana podržati rad ovog sportskog kolektiva. 

Ugovor je potpisan jučer, a medijima se tom prilikom obradio predsjednik Upravnog odbora RK Sloga Vojislav Rađa.

"Ovo je za nas veoma bitan dan jer pomalo mijenjamo filozofiju RK Sloga. Do sada smo se oslanjali prije svega na pomoć grada koji je veoma zaslužan što smo ostvarivali tako dobre rezultate. Ali, sada ćemo pokušati preko sponzora osigurati to da klub postiže sjajne rezultate. Mislim da smo odabrali izuzetno kvalitetan brend. Ja se nadam da će ova saradnja biti uspješna i da neće trajati samo godinu dana već da ćemo se mi pokazati kao dobar partner jednoj ovakvoj kompaniji. Zahvalio bih se kompaniji Carlsberg na ukazanom povjerenju i nadam se da ćemo mi to opravdati na najbolji mogući način", rekao je Rađa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi