Radno u Mostaru, Burić i Savić lakše povrijeđeni

Rukometaši odradili prvi trening

Radno u Mostaru, Burić i Savić lakše povrijeđeni

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine okupila se danas u Mostaru i počela sa pripremama za Svjetsko prvenstvo koje će se održati sredinom mjeseca januara u Kataru. 

Izabranici Dragana Markovića večeras su u dvorani Osnovne škole Zalik odradili prvi trening, a selektor našeg nacionalnog tima mogao je računati na sve igrače koji su danas došli na okupljanje, izuzev Koste Savića i Benjamina Burića koji su zbog povreda trenirali po posebnom programu. 

Benjamin Burić ima problema sa zadnjom ložom, dok Kosta Savić ima problema sa skočnim zglobom. Razloga za brigu ipak nema i samo je pitanje vremena kada će Burić i Savić početi trenirati punim intenzitetom. 

Atmosfera u našem nacionalnom timu je odlična, a čovjek zadužen za fizičku spremu, Borko Petrović, već od prvog dana zadao je žestok tempo, a Terzić i društvo su odlično odgovorili na zadatak koji je pred njih postavio novi trener u stručnom štabu Dragana Markovića. Reprezentaciji će se naknadno pridružiti Nikola Prce i Faruk Vražalić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.