Razišli se Vardar i Indira Kastratović

Nakon četiri godine saradnje

Razišli se Vardar i Indira Kastratović

A. Beganović

U okviru 1. kola Lige prvaka rukometašice Vardara su remizirale sa Ferencvarošem, a malo kasnije su ostale i bez šefice stručnog štaba.

Nakon gotovo četiri godine saradnje razišli su se makedonski šampion Vardar i Indira Kastratović.

Informacija o raskidu saradnje potvrđena je u makedonskim medijima, a do imenovanja novog trenera aktuelne makedonske šampionke će s klupe predvoditi Ace Stankovski, dosadašnji pomoćnik Indire Kastratović.

Podsjetimo, Vardar je u posljednjih nekoliko godina mnogo uložio u ekipu, no nije se uspio popeti na krov Evrope. Tri godine uzastopno rukometašice Varadara su završavale na 3. mjestu u Ligi prvaka, a da li će sa novim trenerom napraviti iskorak ostaje nam da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi