Rekordna pobjeda Kaknja

1. rukometna liga BiH - Sjever

Rekordna pobjeda Kaknja

Rukometađi Kaknja su u novu sezonu startali rekordnom pobjedom nad ekipom Lukavca (44:25).

Rukometaši Kaknja  na premijeri u novoj sezoni pokazali su svoje novo lice. Ostvarili su rekordnu prvoligašku pobjedu.Porazili su ekipu Lukavca sa čak 19 golova razlike (44:25). Već u prvom poluvremenu domaći su imali veliku prednost (23:11) i najavili katastrofu Lukavčana.

Predvođeni povratnikom Nedžadom Zaimovićem iz Moslavine(Hrvatska), koji je uistinu pravi vođa tima, puleni trenera Fahrudina Kusića pružili su veoma dobru i efikasnu igru, koja je mogla zadovoljiti i najprobirljivije rukometne sladokusce.Pored Zaimovića, koji je sa 12 postignutih golova zasluženo ponio  epitet igrača utakmice, treba istaći i sve ostale igrače, posebno dvojicu golobradih mladića,lijevo krilo Edina Velispahića(5) i desnog beka Kenana Durakovića(9), koji su jednostavno rečeno, bili nezadrživi !

U drugom kolu rukometaši Kaknja gostuju u Bihaću,gdje takođe najavljuju pobjedu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.