Remi Izviđača i Vojvodine

TV turnir šampiona u Doboju

Remi Izviđača i Vojvodine

D. Vejo

TV turnir šampiona u Doboju danas je donio uzbudljiv meč između Izviđača i Vojvodine koji je završen bez pobjednika.

Bilo je 27:27. 

Od samog starta, šampion BiH i novosadski tim krenuli su na sve ili ništa. Dobojlije su uživale u kvalitetnom rukometu koji je donio pregršt uzbuđenja.

Na svega 15 sekundi prije kraja susreta Izviđač je pogotkom Hrstića poveo rezultatom 27:26, da bi nakon toga Novosađani imali posljednji napad na utakmici koji je ispostavit će se bio ključan. Vučković je fauliran, a sudija je pokazao na sedmerac, gdje je uspješan bio Stanković za konačnih 27:27.

U timu Vojvodine, najefikasniji bio je Orbović sa pet datih golova, dok je u ekipi Izviđača to bio Hrstića sa osam datih pogodaka.

Večeras se još igraju mečevi između Sloge i Bukurešta, te Sasje i Prešova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi