Remi Melsungena i Wetzlara, Harmandić bez pogotka

Remi Melsungena i Wetzlara, Harmandić bez pogotka

A. Beganović

U najzanimljivijem susretu današnjeg programa rukometne Bundeslige Melsungen i Wetzlar našeg Adnana Harmandića su podijelili bodove (28:28).

Rukometaši Melsungena su mnogo bolje otvorili susret i sredinom prvog dijela stigli su do prednosti od pet golova (9:4). Međutim, Wetzlar se nije predavao i do odmora je uhvatio prijključak (16:14).

U drugom dijelu ekipe su se smjenjivale u vodstvu, da bi na kraju završilo podijelom bodova. Momir Rnić i Michael Allendorf sa po sedam pogodaka su predvodili Melusngen, dok su Kent Robin Tpnnesen sa šest, te Christian Rompf sa pet pogodaka bili najefikasniji kod Wetzlara u čijem zapisniku je bio i bivši reprezentativac naše zemlje Adnan Harmandić, koji se nije upisao u listu strijelaca.

U preostala tri susreta 6. kola postignuti su sljedeći rezultati: Bergischer - Minden 32:30, Erlangen - Gummersbach 25:24, Lubbecke - HSV 28:34.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.