Remi rukometaša Gradačca i Gračanice

Remi rukometaša Gradačca i Gračanice

A. Beganović

Rukometaši Gradačca i Gračanice su podijelili bodove (33:33) u susretu 11. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Pored susreta između Bosne i Slobode, večeras su u okviru 11. kola Premijer lige snage odmjerili Gradačac i Gračanica.

U dosta zanimljivoj utakmici na kraju nije bilo pobjednika, a s obzirom na stanje na tabeli, osvojenim bodom mogu biti zadovoljniji domaći rukometaši.

Kod Gradačca su najefikasniji bili Pedić sa devet, te Bosić sa sedam pogodaka, dok su kod Gračanice sa po osam pogodaka najefikasniji bili Alibegović i Sumbić.

Premijer liga, 11. kolo:

Gradačac - Gračanica 33:33

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

GRADAČAC: Halilković, Kahvedžić, Čaušević, Bosić 7, Hrnjić 4, Hasanbašić, Klopić 4, Kadić 5, Isić 2, Hečimović 3, Đurić, Pedić 9, Haseljić, Sarajlić 3, Imširović. Trener: Mehmed Doborac.

GRAČANICA: Ahmetašević, Šaković, Sarajlić, Mujačić, Kovačević, Alibegović 8, Redžić, Osmanhodžić 7, Avdić, Sumbić 8, Ilić 5, Hamidović 5. Trener: Mirsad Gopo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.