Reprezentativci BiH odradili trening u Mejdanu

Traju pripreme za Litvaniju

Reprezentativci BiH odradili trening u Mejdanu

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine će u nedjelju u Tuzli utakmicom protiv Litvanije spustiti zavjesu na uspješne kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo.

Naš nacionalni tim je kolo prije kraja ciklusa osigurao prvo mjesto u grupi i plasman u baraž, a posljednja utakmica protiv Litvanije ni za jednu, ni za drugu ekipu neće imati rezultatski značaj.

Večeras je u tuzlanskom Mejdanu održan redovni trening naših reprezentativaca, na kojem je vladala pozitivna i opuštena atmosfera.

Veći dio treninga bio je posvećen uigravanju akcija i vježbanju kontranapada, kako bi naši igrači Litvance napali iz svih raspoloživih oružja.

Igrači, baš kao i stručni štab, neće ništa prepuštati slučaju i ići će na pobjedu protiv Litvanije, a navijačima su obećali spektakl.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi