Riđić stišava euforiju: Sve je još uvijek otvoreno

Vogošća remizira u Slovačkoj

Riđić stišava euforiju: Sve je još uvijek otvoreno

A. Beganović

U prvom susretu 2. kola Challenge Cupa rukometaši Vogošće su u Slovačkoj remizirali sa ekipom MSK Povazska Bystrica (29:29).

U svom prvom nastupu u Evropi rukometaši Vogošće su pružili dobru partiju, te su uoči revanša povećali svoje izglede za plasman u narednu fazu takmičenja.

Međutim, i pored dobrog rezultata trener Vogošće, Danijel Riđić, smiruje euforiju i smatra da podjednake izglede za plasman u 3. kolo imaju obje ekipe.

"Nakon ovog rezultata u revanš susretu je sve otvoreno. Mislim da imamo podjednake šanse za plasman u narednu fazu takmičenja. Bystrica je dobra ekipa, a na našem terenu ćemo vidjeti ko je bolji", između ostalog je na press konferenciji nakon jučerašnjeg susreta istakao trener Vogošće, Danijel Riđić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.