RK Borac bolji od RK Prijedor

Prijateljski meč

RK Borac bolji od RK Prijedor

D. Vejo

Rukometaši Borca su u posljednjoj test utakmici prije odlaska na turnir u Beograd savladali ekipu RK Prijedor rezultatom 35:23 (21:11).

Od samog starta meča Velikan iz Gospodske krenuo je na sve ili ništa. Nakon prvog poluvremena rezultat je glasio 21:11, čime se nazirao pobjednik utakmice. 

U drugom dijelu utakmice ista slika. Ponovo dominacija crveno-plavih. Glavni akteri bili su Majkić, Memić i Hercegovac koji su svojim golovima predvodili crveno-plave do trijumfa.

Ovo je bio drugi uzastopni porez Prijedora, jer su prije nekoliko dana u dvorani Boriku Banjaluci savladani od istog protivnika, a rezultat je glasio 37:22.

Ruikometaši Borca sutra kreću u Beograd kako bi odigrali Memorijalni turnir "Kelečević" na kojem će pored njih još učestvovati izraelski Makabi, novosadska Vojvodina te mađarski Orošhazi FSKE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi