RK Borac deklasirao RK Hercegovac

Premijer liga BiH

RK Borac deklasirao RK Hercegovac

D. Vejo

Rukometaši Borca večeras su u okviru 10. kola Premijer lige BiH slavili na gostovanju kod ekipe Hercegovca u Nevesinju rezultatom 18:33 (8:12).

Od samog starta, crveno-plavi su krenuli furiozno. Izabranici Ratka Đurkovića za 15 minuta igre stekli su dva gola prednosti te su istu samo povećavali. Do kraja prvih 30 minuta, rezultat je glasio 8:12 u korist banjalučkog sastava. 

Drugo poluvrijeme donijelo je istu sliku. Svega 10 minuta igre u nastavku trebalo je crveno-plavima da steknu plus 10 (13:23). Na kraju, meč je završen sa 15 golova prednosti u korist Banjalučana (18:33).

Borac: Beširević, Memić (1), Đurđević (1), Hercegovac (3), Daničić (5), Mijatović (3), Bubić (1), Efendić, Nježić (5), Majić (7), Lončar, Ćelić (3), Šešić, Ćeranić, Vukićević (3), Marković (1).

Hercegovac: Budović, Dabić (1), Šarenac, Čabrilo (6), Draganić (4), Vučinić, Buha (2), Vujadinović, Knežević, Dragović (2), Ivanović, Ilić (2), Kovačević, Acdalović (1), Savić, Dangubić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi